Vyhledej
ZŠ Schulzovy sady > Sport

Sport

Sportovní zpravodajství včetně informací o jednotlivých sportovních klubech a oddílech

Běhu Schulzovými sady se zúčastnilo 608 závodníků v 10 kategoriích

Rubrika: atletika, Dvůr Králové nad Labem, 6.10.2023
Královédvorské základní školy ve spolupráci s DDM Jednička, Technickými službami a za dohledu strážníků Městské policie uspořádali 23. ročník tradičního závodu Běh Schulzovými sady.

Dnes se koná Běh Schulzovými sady (3. října 2023)

Rubrika: atletika, Dvůr Králové nad Labem, 3.10.2023
Královédvorské základní školy spolu s gymnáziem ve spolupráci s městem Dvůr Králové n. L. a DDM Jednička pořádají 23. ročník tradičního závodu Běh Schulzovými sady.

Úspěch sportovců ZŠ Schulzovy sady na World Marathon Challenge 2022

Rubrika: atletika, 14.09.2022
Také v letošním roce byla naše škola přizvána, aby se zapojila do celosvětové akce World Marathon Challenge, což je dětský maraton, ve kterém třicetičlenné školní týmy dětí do 14 let běží štafetovým způsobem maratonskou vzdálenost 42.195 metrů.

Kája Lukášová, Kačka Schreiberová a Nela Glosová vybojovaly pro ZŠ Schulzovy sady medaile z republikového finále OVOV

Rubrika: Sport, 19.09.2021
Loňský školní rok přál školákům ještě méně než ten předchozí. Ani v uplynulém roce nemohla proběhnout okresní a krajská kola soutěže Odznaku zdatnosti, a tak jsme se pomalu loučili s tím, že se bude konat republikové finále. Pořadatelé nakonec finále uspo...

Běh Schulzovými sady 2019 - podívejte se na VIDEO, výsledky a velkou fotogalerii

Aktualizováno
Rubrika: atletika, Aktualizováno 4.10.2019
Učitelé tělocviku ze ZŠ Schulzovy sady ve spolupráci s tělocvikáři z ostatních dvorských škol uspořádali v úterý 1. října 2019 již 19. ročník Běhu Schulzovými sady. Podívejte se na fotky video a výsledky.

Žáci ZŠ Schulzovy sady se úspěšně účastní řady sportovních soutěží

Rubrika: Sport, 24.04.2019
ZŠ Schulzovy sady se věnuje nepřebernému množství aktivit. Dětmi velmi oblíbenou aktivitou je sport, který se prolíná celým školním rokem a ředitelství školy sportování svých žáků podporuje.

Družstvo ZŠ Schulzovy sady druhé v okrese ve velkém štafetovém závodě

Rubrika: atletika, 8.05.2018
Ve čtvrtek 3. května se konalo v Trutnově okresní kolo atletické soutěže Štafetový pohár. Této soutěže se zúčastnilo 11 školních družstev. Mezi nimi i dvě družstva ZŠ Schulzovy sady a družstvo ZŠ Strž.

Školáci ZŠ Schulzovy sady si užili karneval na ledě - podívejte se na fotky a video

Rubrika: ostatní sporty, 10.03.2018
Na pátek 9. března se těšili žáci 1. stupně ZŠ Schulzovy sady. Jejich paní učitelky pro ně připravily karneval na ledě. Na zimním stadionu se sešli pohádkové postavy, hrdinové z filmů, sestřičky, vojáci, policisté, ale i postavy zcela vymyšlené, aby si už...

Žáci 3.B ZŠ Schulzovy sady prožívali ve škole Olympijský sen

Rubrika: ostatní sporty, Dvůr Králové nad Labem, 19.02.2018
Žáci 3.B se opět sešli ve škole, aby spolu prožili zábavný večer a noc plné her, sportu i poučení, tentokrát na téma Olympijské hry.
1