Vyhledej
ZŠ Schulzovy sady > Sport > atletika

Atleti ze Sokola Dvůr králové zahájili soutěže druhým místem starších chlapců, druhým místem přípravky děvčat a třetím místem přípravky chlapců

Atletický oddíl Sokola zahájil své soutěže. V sobotu 28. dubna se ve Dvoře Králové konalo první kolo krajského přeboru staršího žactva. Na start závodu se postavilo 21 našich závodníků.

FOTOGALERIE - Atleti ze Sokola zahájili soutěže

Početnějšímu družstvu chlapců se podařilo vybojovat 109 bodů a obsadilo v 1. kole 2. místo. Děvčat bylo méně, ale i tak získala 46 bodů a obsadila mezi devítkou družstev 5. místo.

Ve čtvrtek 3. května se konalo první kolo přípravek v Novém Městě nad Metují. Do soutěže jsou přihlášena dvě družstva žákyň a jedno družstvo žáků. Většina našich závodníků ve stejný den soutěžila dopoledne na štafetovém poháru, přesto srdnatě bojovali i odpoledne. Děti podávaly nádherné výkony. Za zmínku stojí dva téměř čtyřmetrové skoky Martina Palana a Matěje Kubíčka, i Matějových 46 metrů kriketovým míčkem. Také děvčata bojovala o každou desetinu sekundy, o každý centimetr. Výsledek je potěšující, dívky jsou po 1. kole na 2. místě a hoši o 3 body (na 3 000 bodech) třetí. 

Těšíme se na další závody, ve kterých přejeme našim závodníkům hodně zdaru.
-pš-

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

 

Přečteno 237x